De Meyboom catering in Nijverdal

Of het nu gaat om het brengen van een puntzak friet op je feestje of om het verzorgen van een snelle hap voor 500 personen, ook daar heeft de Meyboom ervaring in. Wij denken graag met je mee! Tuindeuren open, zon op je gezicht en een tafel vol vrienden. Het enige wat een dag als deze nog beter kan maken, is de megaspies van cafetaria De Meyboom. Een spies met vijf verschillende soorten vlees die verwarmd wordt boven een houtskoolbarbecue. Kies jouw favoriete variant en maak je dag compleet.

Vrienden op bezoek die glutenvrij eten of een allergie hebben? Wij bereiden graag een alternatief gerecht voor hen.

Mega-spies

Mega-Spies Basis*

Wel het gemak van borden en bestek maar geen zin in de afwas? Dan is dit pakket wat voor jou. Dit pakket bevat de Mega-spies met kipfilet, procureur, beenham, Italiaans gekruid gehakt en Zeeuws spek. Daarbij stokbrood met kruidenboter, twee verschillende sauzen, borden en bestek. Wij doen de afwas!

Wel het gemak van borden en bestek maar geen zin in de afwas? Dan is dit pakket wat voor jou. Dit pakket bevat de Mega-spies met kipfilet, procureur, beenham, Italiaans gekruid gehakt en Zeeuws spek. Daarbij stokbrood met kruidenboter, twee verschillende sauzen, borden en bestek. Wij doen de afwas!

De Meyboom is exclusief cateraar van dit product. Zo waarborgen wij kwaliteit

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie?
Vul dan ons contactformulier in of bel ons.

 Eigenaar Ramon werkte bijna vier jaar in een cafetaria voordat de Meyboom op zijn pad kwam. Samen . “Kwaliteit staat voorop. We investeren in de nieuwste koffieapparaten en beste ijsmachines. Ik kan er echt van wakker liggen als een nieuwe receptuur het nét niet is. Doorgaan tot we de beste versie hebben, is dan de enige optie.”

“Alles wat wij onze gasten aanbieden, testen en proeven wij zelf eerst uitgebreid. Zo komen wij tot de .” – Ramon Stegenga

Stefan koesterde de wens om een eigen onderneming te beginnen en kwam via zijn vader in aanraking met de sector. Die leverde namelijk aardappels aan de horeca. Niet gek dus dat hij dat nu ook voor De Meyboom doet. “We onderscheiden ons met de meest verse patat. De aardappelen komen van mijn vaders boerderij in Deurningen. Vervolgens schillen, snijden en bakken we de patat zelf. Verser kan niet.”

“Een cafetaria is van oudsher een plek waar rangen en standen er niet toe doen. Dat gevoel heb je ook in de Meyboom. Iedereen is welkom, iedereen is hier thuis.” – Stefan Leusink